Gilbert Scott Project

Work is well underway for our commission at Glasgow University where we are renovating the spaces around the famous Bute Hall. These spaces, which include a very grand staircase,  are at the heart of the University and form a key part of the graduation experience.  Our team is providing colour, lighting and bespoke solutions for the space which are designed to celebrate the beauty of the original timber and stone features.  We are in the final stages of approving the lighting design (which is particularly exciting/dramatic) and the bespoke display cabinetry designed for the project.

Advertisements
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: