Project Win! – The Catalyst

We are delighted to start 2018 with a new commision from Edge Hill University for the interior design of their new landmark building the Catalyst.  The Catalyst is a student hub combining students services with the University library and is a four-floor building at the heart of Edge Hill’s leafy and idyllic campus. Our team will be providing the full interior design along with bespoke sign and wayfinding solutions and identity work which will be created through a participatory design process with staff and students.  The project has an ambitious timescale as it is due for completion this summer so all hands are on deck for this one and after a year of intense creating consultation and conceptual work we are all very much looking forward to getting stuck into a live project.

Advertisements
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: